Labākā piparkūku cepumu mīklas recepte

piparkuku cepumi

Šie maigie piparkūku cepumi gūst vairāk komplimentu nekā jebkuras citas cepumu receptes, ko jebkad esmu pagatavojis. Pat cilvēki, kuri saka, ka viņiem nepatīk piparkūkas, beigās mīl šos viegli paštaisītos cepumus!

Katru reizi, kad taisu šos piparkūku cepumus, cilvēki jūk prātā dēļ viņiem. Atbildes vienmēr ir vienādas. “Šie ir labākie ingvera cepumi, kādi man jebkad bijuši. “Es pat nezināju, ka man līdz šim garšojuši ingvera cepumi.” “Tev man ir jādod šī piparkūku cepumu recepte.”

Maigie piparkūku cepumi

Neapšaubāmi, šie ir labākie piparkūku cepumi, kurus es un lielākā daļa manu draugu un ģimenes jebkad esmu nobaudījuši. Patiesību sakot, nekad neesmu bijis liels piparkūku cienītājs. Manas sajūtas uz piparkūkām un piparkūku cepumiem labākajā gadījumā vienmēr bijušas remdenas.

Bieži vien agrāk piparkūku cepumi pat neiekļuva manā Ziemassvētku cepumu sarakstā. Šie vieglie piparkūku cepumi totāli to mainīja. Šogad mūsu Ziemassvētku kopā sanākšanā mani draugi un ģimene tos apēda tik ātri, ka es uztaisīju otru partiju Ziemassvētku vakarā.

Ja jūs domājat, kā pagatavot mīkstos piparkūku cepumus, vai meklējat labāko piparkūku cepumu recepti, tad šeit Jūs to atradīsiet.

Piparkūku cepumi

Šķiet, ka nav konkrēta viedokļa, kā šos cepumus saukt. Vai tie ir ingvera cepumi, piparkūkas vai piparkūku cepumi? Varbūt tie ir melases cepumi vai ingvera melases cepumi! Skaidrs, ka tie nav piparkūku cilvēka cepumi, bet vai ir noteikumi par ingvera cepumu nosaukumiem?

Ņemot vērā, ka šie ingvera cepumi ir viegli pagatavojami un ir mīkstas un košļājamas piparkūkas, es tos saucu par viegliem piparkūku cepumiem. Sauciet viņus, kā gribat, tikai taisiet tos. Ticier man, Jūs to nenožēlosiet!

Kā pagatavot piparkūku cepumus

Vienīgais, kas varētu būt labāks par šo cepumu garšu, ir tas, cik viegli tos pagatavot. Šajā piparkūku cepumu receptē nav nekā sarežģīta.

Mīklas atdzesēšana šiem cepumiem nav nepieciešama, tāpēc rezultātā šos cepumus var pagatavot ļoti ātri. Ja jums nepieciešams lielisks cepums cepumu apmaiņai vai Ziemassvētku ballītei, bet nav daudz laika, es noteikti ieteiktu šos.

Piparkūku cepumu sastāvdaļas:

  • ¾ tase nesālīta sviesta mīkstināta
  • 1 krūze granulēta cukura
  • 1 liela ola
  • ¼ krūzes melases (cukura aizvietotājs)
  • 2 ½ tases universālie milti
  • 2 ēdamkarote cepamā soda
  • ½ ēdamkarote sāls
  • 1 ēdamkarote kanēlis Ja jums garšo spēcīga kanēļa garša, palieliniet līdz 2 ēdamkarotei kopsummai
  • ½ ēdamkarote ingvers Ja jums garšo stipra ingvera garša, palieliniet līdz 1-2 ēdamkarotei kopsummai
  • Pēc izvēles: granulēts cukurs cepumu mīklas bumbiņu rullēšanai

Pagatvošana:

Sajauc mitrās sastāvdaļas, tad sajauc sausās sastāvdaļas, tad sajauc kopā.

Saberž mīklu bumbiņās un liek uz cepamās paplātes.

Cep 10-12 minūtes.

Iepriekš uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem.
Vispirms sajauc kopā sviestu un cukuru, līdz tas ir viegls un pūkains, aptuveni 2-3 minūtes ar elektrisko mikseri.
Tālāk pievieno olu un melasi un labi samaisa.
Atsevišķā bļodā sajauc miltus, cepamo sodu, sāli, kanēli un ingveru, maisot, lai apvienotu.
Mitrajām sastāvdaļām pievieno sausas sastāvdaļas un samaisa, līdz labi kombinē.
Veidojiet mīklas bumbiņas, kas ir nedaudz mazākas par golfa bumbiņu. Ja vēlas, pēc formēšanas rullē mīklas bumbiņas granulētā cukurā. Novietojiet tos uz cepamlapas aptuveni 2 ‘līdz 3’ attālumā vienu no otras, lai varētu izplesties cepumi.
Visbeidzot cep 10-12 minūtes, izņem no krāsns un ļauj cepumiem atdzist cepot aptuveni desmit minūtes, tad pārliek uz stiepļu statīvu, lai pabeigtu dzesēšanu.

Kopā Jums vajadzētu sanākt 20 cepumiem. Kopējais pagatavošanas laiks ir ap 35 minūtēm.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *